Wie is Bram Faems?

Bram Faems is hoofd user experience bij lerarennetwerk KlasCement. Zijn carrière startte hij als leraar en ICT-coördinator in Jonatan Berkenboom.

Bram startte als leraar en behaalde later het diploma van master in de opleidings- en onderwijswetenschappen (Universiteit Antwerpen). Voor zijn innovatieve projecten sleepte hij verschillende internationale prijzen in de wacht.

Design

Professioneel maak ik designs van interfaces voor KlasCement. Anderzijds maak ik illustraties en ontwerpen voor mezelf en anderen.

Onderwijs

Ik ben en blijf leraar in hart en nieren. Onderwijs blijft me interesseren en dan vooral onderwijs als wetenschap en in relatie met technologie.

Technologie

Nieuwe technologie maar ook wetenschap en onderwijs boeien me mateloos. Mijn lees- en luisterlijstje is altijd langer dan er uren in een dag zijn.

Bram is een schitterende denker over waar het onderwijs naar toe gaat. Hij kent de praktijk, hij verstaat zijn vak, EN hij heeft een bijzonder goeie neus voor innovatie, technologie, en verandering. Bram heeft niet alleen de visie, maar ook het charisma om mensen te inspireren door zijn verhaal. Ik vind het fantastisch om met Bram te sparren over de toekomst van het onderwijs, en kom altijd rijker uit de conversatie.

Peter Hinssen, Co-founder & Partner at nexxworks

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.